Connect with us

Netflix’in orijinal yapımı La Casa De Papel ilk sezonu 2017 yılında izleyiciyle buluşmuştu. Şimdi ise La Casa De Papel 5. sezon 2. kısım ile final yapma hazırlığında.

La Casa De Papel 5. sezon 1. Kısım izleyenler La Casa De Papel 5. sezon 2. Kısım ‘ın yayına girmesini heyecanla bekliyorlar.

İlk 5 bölüm Netflix platformundan kolaylıkla izlenebilir.

 

La Casa De Papel’in 5. sezon ilk beş bölümü 3 Eylül 2021’de yayınlandı. Dizinin son 5 bölümü ise 3 aralıkta vizyona girecek.

Büyük Final Yaklaşıyor!

İlk sezonu 2017 yılında yayınlanan dizi son 5 bölümüyle 3 Aralıkta final yapacak.

La Casa De Papel 5. sezon 2. Kısım Fragmanı:

 

 

LA CASA DE PAPEL OYUNCULARI

La Casa De Papel 5. sezon 2. Kısım

Oyuncu Karakter Not
Úrsula Corberó Tokyo Gerçek adı Silene Oliveira’dır.
Álvaro Morte Profesör Gerçek adı Sergio Marquina’dır. Soygunların beynidir ve ayrıca Berlin’in kardeşidir.
Itziar Ituño Lizbon Gerçek adı Raquel Murillo’dur. Ulusal Polis Teşkilatı müfettişi.
Pedro Alonso Berlin Gerçek adı Andrès’dir. Takım kaptanı, mücevher hırsızı ve Profesör’ün kardeşi.
Alba Flores Nairobi Gerçek adı Ágata Jiménez’dir. Çetede para basmaktan sorumlu ve sahtecilik konusunda uzman.
Miguel Herrán Rio Gerçek adı Aníbal Cortés’dir. Genç bir hacker.
Paco Tous Moskova Denver’in babasıdır. Eski bir madenci, suçlu ve Denver’ın babası.
Jaime Lorente Denver Moskova’nın oğludur.
Esther Acebo Stockholm Gerçek adı Mónica Gaztambide’dir. Arturo Román’ın sekreteri ve metresi olan rehinelerden biri.
Kiti Mánver Mariví Fuentes Raquel’in annesidir.
Enrique Arce Arturo Román İspanya Kraliyet Darphanesi eski müdürü.
Darko Perić Helsinki Kıdemli bir Sırp askeri ve Oslo’nun kuzenidir.
Maria Pedraza Alison Parker İngiltere’nin İspanya Büyükelçisinin kızı.
Hovik Keuchkerian Bogotá Metalurji uzmanı.
Rodrigo de la Serna Palermo Gerçek adı Martín’dir.
Najwa Nimri Alicia Ulusal Polis Teşkilatı’nın hamile bir müfettiş.
Luka Peroš Marsilya Çetenin bir üyesi.
Belén Cuesta Manila Gerçek adı Julia’dır. Moskova’nın vaftiz kızı, Denver’ın çocukluk arkadaşı.
Fernando Cayo Luis Tamayo Alicia’nın davadaki çalışmalarını denetleyen İspanyol İstihbarat’ı üyesi.
Roberto Garcia Ruiz Oslo Kıdemli bir Sırp askeri ve Helsinki’nin kuzenidir.
Fernando Soto Ángel Rubio Müfettiş yardımcısı ve Raquel’in arkadaşı.
Juan Fernández Albay Prieto Raquel’in davadaki çalışmalarını denetleyen İspanyol İstihbarat üyesi.
Anna Gras Mercedes Colmenar Alison’un öğretmeni.
Fran Morcillo Pablo Ruiz Alison’un okul arkadaşı.
Clara Alvarado Ariadna Cascales Darphane çalışanı.
Mario de la Rosa Suárez Özel Harekat’ın komutanıdır.
Miquel García Borda Alberto Vicuña Raquel’in eski kocası ve adli tıp doktoru.
Naia Guz Paula Vicuña Murillo Raquel ve Alberto’nun kızıdır.
José Manuel Poga César Gandía İspanya Merkez Bankası’nın güvenlik amiri.
Antonio Romero Benito Antoñanzas Albay Luis Tamayo’nun asistanı.
Pep Munné Mario Urbaneja İspanya Merkez Bankası müdürü.
Olalla Hernández Amanda Rehinelerden biri.
Mari Carmen Sánchez Paquita Rehinelerden biri.
Carlos Suárez Miguel Fernández Rehinelerden biri.
Ramón Agirre Benjamín Planına Profesöre yardım eden Manila’nın babası.
Ahikar Azcona Matías Caño Çete üyesi.
Antonio García Ferreras Antonio García Ferreras Gazeteci.

La Casa De Papel 5. sezon 2. Kısım


”Google

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ev Ve Yaşam

2022 Burç Yorumları ve Ezoterik Astroloji

2022 Burç Yorumları

2021 geçip gitti 2022 ye umutla bakıyoruz her sene olduğu gibi. 2022 burç yorumları ve tüm burçlar için neler getirdiğini ve ezoterik astroloji terimini yazımız devamında göreceğiz.

Yeni yılda tutulmaları oluşturan gezegenler seri değiştirecek. Yani yeni burçlara geçiyorlar. Bu geçişler hem burçlar, hem dünya açısından çok önemli. Tutulma akdini oluşturan kadersel gezegenler yeni yılda martın sonuna doğru koç ve terazi burcuna geçecekler. Kuzey ve güney ay dönümü diye tabir edilen bu iki gezegenin koç ve terazi burcuna geçiyor.

Hem kişisel hayatımızda, hem de toplumsal hayatımızda tutulmaların verdiği enerjiler üzerinden yaşarız. Koç mücadele, savaş ve bireysel alanların öne çıkması anlamına gelmektedir. Terazi ise ilişkiler ve adalet üzerine kurulu bir burçtur. Yani 2022 yılında bizi atraksiyonlu bir yıl bekliyor diyebiliriz.

Yeni Yılda 4 adet tutulma var. İlk tutulma 30 nisan, ikini tutulma 16 Mayıs , 25 Ekim üçüncü ve 8 Kasımda son tutulmaları yaşayacağız.

Özellikle üçüncü ve dördüncü tutulmalar avrupayı önemli bir şekilde etkileyecek. Avrupada ekonomik dalgalanmalar sonucu bir takım halk hareketleri görülebilir.

İlk tutulma özellikle Kuzey ve Güney Amerika üzerinde etkin olacak. Dolayısıyla o bölgede doğal afetlerin öne çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Bu dönemde Çin ve Amerika arasında Rusya ve Amerika arasında yaşanan soğuk savaşa benzer bir savaş sinyalleri veriyor.

Bu sene ezoterik astroloji yani astroloji ve ruh arasındaki bağ güçlenecek. İçselleştirilmiş ve derin anlamda gizemli bilgiler gün yüzüne çıkacak.

 

2022 Burç Yorumları

2022 De Koçları Neler Bekliyor?

Ocağın başından 11 mayısa kadar Jüpiter Balık burcunda olacak. Manevi olarak daha gelişmeye destekli, fedakarlık ve merhametin biraz daha ön planda olduğu bir döneme giriyoruz. 11 Mayıstan sonra Jüpiter Koç burcuna geçecek ve 28 Ekime kadar Koç burcuna geçecek. O dönemlerde hepimiz koç burcunun enerjisiyle daha cesaretli ve girişimci olmak isteyeceğiz. Olaylara daha rahat adım atıp daha cesur olacağız. 2022 burç yorumları ilk burcumuz ile devam ediyoruz.

Koçlar bu yıl sağlık konusunda dikkatli olmalılar. Sağlıklı beslenip, egzersizler üzerine odaklanmaları gerekiyor. Sağlık problemleri ile boğuşmaya başlarsanız bu sizin enerjinizi ummadığınız kadar uzun süre meşgul edebilir.

Aşk konusunda ilişkinizde acil kararlar vermeyin. Temkinli adımlar ile ilerleyin. Kararlar almak yerine partnerinizle kaliteli zaman geçirmeye odaklanın. Tutmayacağınız sözler vermekten kaçının.

Para konusunda tasarrufu elden bırakmayın. Bu yıl oldukça güzel gelirler sağlayacağınız bir yıl olacak. Kazanmaya başlayacaksınız ama harcarken biraz daha dikkatli olmakta fayda var.

2022 Burç Yorumları

2022 De Boğa Burcunu Neler Bekliyor?

Uzun süredir geçirdiğiniz rahatsızlıklar 2022 yılında son bulacak. Sağlıklı beslenip, egzersiz yapmaya gayret gösterin. Özellikle abur cuburlardan uzak durmanızı öneriyoruz.

Boğalar aşk yönünden 2022 yılında şanslı. Uygun birisiyle tanışmanın yanısıra evlilik kararı da alabilirsiniz. Bu doğrultuda gelir seviyeniz de artacaktır. Mümkün olduğunda kaliteli zaman geçirip, partnerinizi planlayacağınız aktivitelerle şımartabilirsiniz.

Kazançlarınızın geçen seneye oranla artacağı ve tasarrufa yöneleceğiniz bir yıl olacak. Yatırımlarınızı uzman desteğiyle ve üzerinde oldukça zaman geçirerek yapın. Zira hata yapma olasılığınız yüksek.

ezotorik astroloji

 

2022 De İkizler Burcunu Neler Bekliyor?

Mali açıdan karışık bir döneme giriyorsunuz. Yılın ilk yarısında kazancınız istediğiniz gibi gidecek. Bunu tasarruflar ve yatırımlar takip edecek. Fakat yılın ikinci yarısında geliriniz aynı olsa bile harcamalarınızdaki artış sizi olumsuz yönde etkileyebilir.

İçinizdeki boşluğu bu yıl doldurmak isteyeceksiniz. Çevrenizden biri ile yakınlaşabilirsiniz. Özellikle yılın ikinci yarısında ilişkiniz konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Sizi duygusal anlamda doygunluğa eriştirebilecek ve beklentilerinizi karşılayacak biriyle karşılaşma ihtimaliniz oldukça yüksek.

Bu yıl sağlığınıza ekstra dikkat etmenizi öneririz. Kilolar ile ilgili mücadelenizde kaybeden taraf olabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız ise bu yıl stabil şekilde ilerleyecek.

ezotorik astroloji

2022 De Yengeç Burcunu Neler Bekliyor?

Geçmişte elde ettiğiniz varlıkları düzgün kullanabileceğiniz bir yıla giriyorsunuz.

Bekarların evlenme ihtimali bulunuyor. Uzun süreli ilişki içinde olanlar ise ilişkilerini farklı boyutlara taşıyabilir. Hayattan zevk almaya, romantik akşam yemekleri ve geziler gibi aktivitelere zaman ayırmaya çalışın.

Geçmiş rahatsızlıkları bulunanlar tekrarlama ihtimaline karşın bu yıl daha dikkatli olmaları gerekiyor.

ezotorik astroloji

2022 De Aslan Burcunu Neler Bekliyor?

2022 yılında kazanç konusunda dengeli olmanız gerekiyor. Gelirinizi harcamaktan ziyade tasarrufa yönelmeniz tavsiye edilir. İş ve Özel hayatınızı birbirinden ayırmanız önemli. Vereceğiniz kararlar hayatınızı bu yönde güzelleştirebilir.

Evlilik planları yapan aslanlar için bu sene o sene. İlişkide bir sonraki seviyeye geçmek için ideal bir yıl. Evli aslanlar için ise aileye yeni bir üyenin katılması için bereketli bir sene.

Aslanlar gece ya da gündüz insanı olurlar. Yani gece ya da gündüzden birinde enerjileri daha yüksek olur. Kendinizi hangisi hissediyorsanız enerjinizi o zaman diliminde harcayın. Bilmelisiniz ki aslanlar avlandıktan sonra dinlenirler.

ezotorik astroloji

2022 De Başak Burcunu Neler Bekliyor?

Mali konularda dikkatli yatırımlar yapacağınız bir sene olacak. Adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Başak burçları parayı severler ve tutmak isterler. Bu sebepten harcamalarınızda bütçenizi göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Kendinizi aşk konularında üzmekten vazgeçin. Yakınlarınıza ve sevdiklerinize iyi davranın. Aşk konusunda sabırlı olmanızda fayda var. Sabırlı olmak size durumu daha iyi değerlendirme şansı tanıyacaktır.

Daha sağlıklı olabilmek için içinde savaştığınız durumlardan sıyrılıp dingin bir hayata kavuşmak faydalı olabilir. Ahlaki kurallara uymadığınızda bunun zararlarını çekebilirsiniz. Adil bir bakış açısıyla baskısını yaşadığınız durumlardan kurtulup rahatlayabileceksiniz.

ezotorik astroloji

2022 De Terazi Burcunu Neler Bekliyor?

Teraziler aşk konusunda da hassastırlar. Bu yıl bu hassaslıklarını aşmalarını sağlayabilecek bir yıl olacak. Bazı şeylere göz yumarak ilişkilerinin seyrini olumlu yönde değiştirebilirler.

Bu yıl gelirleriniz önemli bir şekilde artacak yıl ortalarına doğru önemli kazançlar yaşayacaksınız. Fakat unutmayın ki kazançlar beraberinde giderleri getireceğinden dikkatli olmanızda fayda var.

2021 yılında yaşadığınız sağlık sorunları bu yıl sizle beraber değil. Bu yıl daha sağlıklı bir yıl geçireceksiniz. yine de sağlık ve sporu ihmal etmeyin.

ezotorik astroloji

2022 De Akrep Burcunu Neler Bekliyor?

Romantik yaşantınızda alçak gönüllü olmaya gayret edin. Aşırı güven ile aşırı güvensizliği bir arada yaşadığınız bir yıldan sonra bu yıl dengeyi bulacaksınız. Mizah kabiliyetiniz ve çekiciliğiniz sizi çevrenizde aranılan biri yapıyor. Buna alçak gönüllülüğü de eklerseniz çok mutlu olacaksınız.

Bu yıl uzun süredir aklınızda olan büyük projeleri gerçekleştirmek için uygun yıl değil. Buraya harcayacağınız enerjiyi bir süredir içinde bulunduğunuz ruhsal sıkıntıyı harcamak için kullanmanız tavsiye olunur.

Kendinize zaman ayırıp dinginleşmeye çalıştığınız bir yıl sizin için faydalı olacaktır. Kitap okumak, çeşitli aktivitelerde bulunmak sakinleşmenize yardımcı olacaktır.

ezotorik astroloji

2022 De Yay Burcunu Neler Bekliyor?

Bu yıl aşk sizden yana. Aşkların en güzeli sizi bekliyor. Her zamanki cazibeniz ile etrafınızdakilerin ilgi odağısınız. Eğlenceli kişiliğiniz ile onları etkileyeceğiniz bir yıl. Bu sebepten evlenmek isteyenler için mükemmel bir yıl. Geçmişteki ayrılıkların da tekrar gündeme gelme ve aradaki buzların erimesi gibi durumlar söz konusu olabilir.

Para durumunuz bu yıl stabil. Büyük kazançlar sağlamayacağınız için enerjinizi paradan ziyade çevrenize ayırın ve ışığınızı onlara saçmaya devam edin. Keza para bu yıl sizden yana değil.

Sağlığınızda geçen seneye göre bir değişim olmayacak. Mevcut durumu korumaya çalışın.

ezotorik astroloji

2022 De Oğlak Burcunu Neler Bekliyor?

Stres, stres sizi yedi ve kemirdi. İşinizi sevdiğinizi biliyoruz. Fakat artık işlerin sizi yıpratmasına bu kadar izin vermeyin.

İşyerinde ve evde olumlu bir yıl geçireceksiniz. Bu işkolik sizi tanımlıyor. 2022 burç yorumları içselleşmekten çıkıp sosyalleşmeye imkan sağlamanızın  daha önemli olduğunu söylüyor. Kazançlı bir yıl geçireceğiniz için birikim yapabilirsiniz.

Evlilerin 2022 de iş yaşamı ve ev yaşamı güzel gidecek. Ailelerine daha fazla zaman ayırmaları kaydıyla. İkinci evliliği düşünenler için ise iyi bir yıl. Yalnız acele etmemekte fayda var.

ezotorik astroloji

2022 De Kova Burcunu Neler Bekliyor?

Aşk bu yıl sizinle birlikte. Çok güzel anlar yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra anne ve baba olabileceğiniz bir yıl.

İş değişikliği planları yapıyorsunuz. Fakat soğukkanlı olmanızda fayda var iş arkadaşlarınız ile iyi geçinmenizi öneririz. Parayı ikinci plana atmanızda fayda var.

Bu yıl kovalar için müthiş dinamik bir yıl. Spor ile desteklenmesi iyiliğine iyilik katacak.

ezoterik astroloji

2022 De Balık Burcunu Neler Bekliyor?

Aşkı sıradan bir şey olarak görmekten vazgeçip ona farklı bir boyut taşımanız gerekiyor. Çünkü aşk sıradanlığı kaldırmaz. 2022 burç yorumları sıradanlığı kaldıracak hamlelerde bulunmanız yönünde.

Bu yıl işleriniz iyiye gidecek. Çalışma arkadaşlarınızla gereksiz münakaşalardan kaçının. Kredi çekmek için uygun bir yıl değil. Birikimlerinizi yatırıma çevirin.

Sağlığınıza dokunacak yiyecek ve içeceklerden uzak durun. Sağlığınıza zarar veren alışkanlıklardan kaçının.

 


”Google

Continue Reading

Ev Ve Yaşam

Yüzyüzeyken Konuşuruz – Boş Gemiler Desibelakustik Cover

desibelakustik

Günümüzde bir çok şarkıcının şarkıları coverlanarak tekrar hit olduğunu görmekteyiz. Coverlar aslını yaşatır. Bu şarkıda işte tam da aslını yaşatacak cinsten. Söyleyeni göremesek de içerisindeki duyguyu ve desibelakustik tınısını iliklerimize kadar hissediyoruz. Yüzyüzeyken Konuşuruz – Boş Gemiler şarkısı akustik coverını bir de böyle dinleyin.

Demo:

”Google

Continue Reading

Ev Ve Yaşam

Yerli malı haftası şiirleri… Yerli malı haftasını kutluyoruz…

Yerli malı haftası şiirleri

 

Yerli malı haftası şiirleri. Yerli malı haftasını kutluyoruz. Yerli malı ,yurdun malı, herkes onu kullanmalı. Cennet ülkemizde yetişen binbir güzellik için kutladığımız yerli malı haftası okullarda kutlanmaya başladı. Gelecek nesillere bu haftanın önemini anlatan, öğreten tüm öğretmenlerimize saygılarımızı sunuyoruz. Peki meşhur yerli malı şiirleri nelerdir? Miniklerin ezberleyip, renkli kostümler içersinde okuduğu şiirleri sizlerle paylaşıyoruz.

Yerli malı haftası şiirleri

2022 Yerli malı haftasını kutluyoruz2022 Yerli malı haftasını kutluyoruz2022 Yerli malı haftasını kutluyoruz2022 Yerli malı haftasını kutluyoruz


”Google

Continue Reading

Öne Çıkan