Connect with us

3 Kameralı Realme Q3t, 144 Hz ekran yenileme hızı ve Snapdragon 778G işlemciye sahip. 16 Megapiksel ön kamera, 48 Megapiksel arka kamera, 2 Megapiksel derinlik kamera ve 2 megapiksel makro kamera ile estetik bir üçlü kamera görüntüsü barındırıyor.

6.67 inç Full HD+ IPS LCD ekran bulunduran telefonda 256gb depolama alanı mevcut. işletim sistemi olarak Android 11 kullanan telefonda kullanıcı arayüzü Realme UI 2.0 ile desteklenmiş.
3 Kameralı Realme Q3t
30W hızlı şarj özellikli 5.000 mAh bataryası ile günlük kullanımda enerji sıkıntısı yaşatmayacak gibi.
Realme Q3t Özellikleri:
Ekran: 6.67 inç Full HD+ IPS LCD
İşlemci: Snapdragon 778G
İşletim Sistemi: Android 11 + Realme UI 2.0
RAM: 8 GB
Depolama: 256 GB
Ön Kamera: 16 MP
Arka Kamera: 48 MP + 2 MP + 2 MP
Batarya: 5.000 mAh (30W hızlı şarj)

3 Kameralı Realme Q3t Fiyatı Ne Kadar?

Telefonun bahsedilen 8Gb Ram e 256Gb kapasiteli versiyonu 1.999 CHN yani 313 USD ve dolayısıyla yaklaşık 3130 TL dir.


”Google

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji Haberleri

İnstagram Gizli Profil Görme Ücretsiz İnstagram 2022

İnstagram Gizli Hesap Görme

Instagram günümüz sosyal medya uygulamaları arasına bir fotoğraf paylaşım uygulaması olarak girmişti. Fakat şimdilerde pek çok özelliği bünyesinde bulunduran platformun milyonlarca kullanıcısı mevcut. Bu özelliklerden biri de profil gizleme özelliği. Bu yazımızda Instagram gizli profil görme ücretsiz, Instagram gizlilik hesap görme, instagram gizli hesap görme özelliklerinden bahsedeceğiz.

Çok kişinin canını sıkan bu özellik aşılabilir mi?  Instagram gizli profil görme ücretsiz, İnstagram gizli hesap görme  mümkün mü? Instagram gizli hesaplara bakma nın mümkün olduğunu yazımız devamında paylaşıyoruz.

 

 

İnstagram Gizli Profil Görme 2022

Gizli Profil Görme Ücretsiz

Takip etmeden profil bakma, Instagram gizli profile bakma ve gizli instagram hesabı bakma gibi konular Postegro App ile mümkün.

 

Instagram Gizlilik Profil Görme Ücretsiz De Dikkat Edilmesi Gerekenler

Instagram gizli profil bakma ücretsiz işlemi için bu gibi yerlere üye olacaksanız fake hesap kullanın! Çünkü ilgili programlar size takipçi, Instagram gizlilik hesap görme, Instagram gizli profile bakma gibi özellikleri sunarken aynı zamanda sizin bilgilerinizi de kullanmaktadır. Takipçi sayınız artarken takip ettiğiniz kişilerin de arttığını görmeniz mümkün. Ki bu tarz site ve applerin amacı da tam olarak budur. Yani istemeyeceğiniz kişileri takip durumunda kalabileceğinizden ve hesabınız için güvenlik endişeleri barındırabileceğinden, gerçek instagram hesabınızla orijinal site harici yerlere giriş yapmayınız!

 

Instagram Gizli Profil Görme Ücretsiz! Nasıl Bakılır?

Postegro sitesi ve gerekli app nin bulunduğu link için:

siteye git butonu

 

İlgili linkten siteye girdikten sonra web versiyon ve apk versiyon iki seçenek sizleri karşılıyor. “Fake hesabınızın” kullanıcı adı ve şifresini girerek Login oluyorsunuz. Instagram gizlilik profil bakma ücretsiz, Instagram gizli hesap bakma için bu işlemi yaptığınızda dilediğiniz kullanıcı adını yazarak profilini görebiliyorsunuz.

Bu yöntem %100 Başarı Sağlar Mı?

Deneyimlerden aktardıklarına göre bu yöntem oldukça başarılı ama %100 başarı sağladığını söylemek güç. gizli profillere bakma ve takip etmeden profil görme konularında hizmet veren site önümüzdeki günlerde daha fazla görünürlüğe ulaşmayı hedefliyor.

Instagram Gizli Profil Görme! Takip etmeden profil görme

Instagram gizlilik hesap görme

 

Bu yöntem ile girdiğinizi kullanıcıların hikayelerini, öne çıkan hikayeleri görebiliyorsunuz. Ayrıca 24 saat içerisinde attığı hikayeleri de anlaşılmadan takip edebilirsiniz. Böylelikle Gizli instagram hesabı görmegizli hikayelere bakma işlemini farkedilmeden tamamlamış oluyorsunuz.

İlgili yöntem 3. parti yazılım olduğu için oluşabilecek riskler tamamen kullanıcı sorumluluğundadır. Öncelikle bu tarz yöntemlere bulaşmadan önce bunun farkında olarak hareket edilmesi önem arzetmektedir.

 


”Google

Continue Reading

Teknoloji Haberleri

Whatsapp Mesajlarını Okuma Whatsapp Plus Özellikleri Nelerdir?

Whatsapp Plus Özellikleri Nelerdir

Her telefonda vazgeçilmezimiz olan anlık mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması Whatsapp’ı neredeyse kullanmayınımız yoktur. Bununla birlikte uygulamayı kullanırken mavi tik, ikinci mavi tik, kaydediyor, mavi mikrofon ,yazıyor ve benzeri özellikleri gizleme ihtiyacı duymuşsunuzdur. Öyleyse işte bu program tüm bu istekleri yerine getiriyor ve whatsapp programını kişiselleştirmeye Whatsapp Mesajlarını Okuma işine yarıyor. İşte detaylar!

 

Bu yazımızda sizlere Whatsapp Mesajlarını Okuma, Whatsapp Plus Nedir, Whatsapp plus indir,  Whatsapp Plus Özellikleri, Whatsapp Plus apk  ile ilgili merak edilenlere değineceğiz.

Öncelikle uygulama 3. taraf bir apk uygulamadır.

3. Taraf Uygulama Nedir?

Yani uygulama resmi değildir. Facebook’la herhangi bir ilişkisi yoktur.  Bu sebepten Google Play Store’de bulunmamaktadır. Kullanıcılar herhangi bir güvenlik açığı olabileceğinin farkında olarak programı indirmelidir. Programın indirilmesi, kurulması ve yaşanılabilecek veri kayıplarından tamamen kullanıcı sorumludur. Bununla birlikte program kurulurken mevcut whatsapp programı silinmesi gerektiğinden mutlaka yedekleme yapılması önerilir.

Whatsapp Plus apk adından da anlaşılabileceği üzere apk uygulamadır. Yani android cihazlara kurulabilir. Maalesef İphone cihazlara kurulum sağlanamamaktadır.

Whatsapp Mesajlarını Okuma

 

Whatsapp Plus Özellikleri Nelerdir?

  • Profilime Kim Baktı? : Whatsapp Plus ile profilinize kimin baktığını rahatlıkla görebilirsiniz. “Rehberler” bölümünden takip edebilirsiniz.
  • Gizlilik : Mavi tikler, ikinci tikler, yazıyor,  mavi mikrofon, kaydediyor, vs. pek çok özellikleri gizleyebilirsiniz.
  • Temalar : Tema mağazasından tema indirebilir veya isteğinize göre tema oluşturabilirsiniz.
  • Çevrimdışı Mod : Bu Mod ile çevrimdışı olsanız bile çevrimdışı gözükürsünüz.
  • Arttırılmış Medya : Whatsapp Plus 1GB boyutunda video ve sınırsız resim yollama imkanı sunuyor.
  • Log Kaydı : 24 saatlik zaman dilimindeki her şeyi kayda alır.
  • Dil Seçeneği : İngilizce , Türkçe, Azerice dil seçeneği mevcut. Bununla birlikte sohbetiçi dil çevirisi imkanı tanır.
  • Sürekli Çevrimiçi Mod : Whatsapp’tan çıktığınızda 15dk çevrimiçi görünürsünüz.
  • Sohbet Kilitleme : Mesajlaşmanıza pin kilidi koyabilirsiniz.
  • Whatsapp Mesajlarını Okuma: Tüm whatsapp mesajlarını okuyabilirsiniz.

 

Whatsapp Plus Yükleme Hataları ve Çözümleri

  • Yüklenemedi” hatası alıyorsanız Orijinal WhatsApp’ı silmemişsiniz demektir.
  • Paket ayrıştırma hatası” alıyorsanız apk’yı indirme tamamlanmamış ve ya eksik olduğu durumlarda ortaya çıkar.
  • Dosya açılamıyor” hatası alıyorsanız Play Store’dan ES Dosya Yöneticisi veya RAR indirerek apk’yı bu programla açmayı deneyin.
  • Unutmayın WhatsApp Plus bir Apk dosyasııdır Android cihazlar ile uyumludur. (Android 4.0 ve üzeri) yani İphone cihazlarda denemeyiniz!

WhatsApp Plus Güncelleme Nasıl Yapılır?

Mevcut WhatsApp Plus Uygulamasını kaldırıp yeni sürümü tekrar yüklemeniz gerekmektedir.

Whatsapp Plus Güvenli mi?

Yukarıda bahsettiğimiz gibi uygulama 3. taraf bir uygulamadır. Facebook’la herhangi bir ilişkisi yoktur.  Bu yüzden Google Play Store’de bulunmamaktadır. Kullanıcılar yapacağı işlemlerden ve veri kayıplarından birey olarak kendileri sorumludur.

 


”Google

Continue Reading

Teknoloji Haberleri

Oda Termostatı- Her Markaya Uyumlu!

Oda Termostatı

Kış geldi çattı. Yaz aylarında artan elektrik ve doğalgaz fiyatları vatandaşın belini bükmek üzere. Buna karşın istatistiklere göre doğalgaz fiyatları arttıkça tüketimi azalmakta. Şanslıyız ki 2021 Ekim ortalarına kadar havalar sakin gitti. Bu zamana kadar doğalgazı yakmaktan kaçınan hane halkı artık sonuna gelmiş bulunmakta. Bundan sonra doğalgazı yakmaktan kaçınmak demek tasarruftan ziyade faturaya verilecek paranın sağlık sektörüne aktarılması demek. Hele ki evde çocuk olan aileler çoktan kombi düğmesini çevirmişti bile. hal böyle olunca Oda Termostatı , Her markaya uyumlu oda termostatı ihtiyacı da tasarruf sağlayabileceğimiz kalemlerden biri.


Gelirimiz geçen sene başından beri aynı ve maaş zammımız elektrik, doğalgaz, benzin, otogaz vs. zamlarının yanında devede kulak kaldı. Vergi dilimi sene sonuna doğru maaşı iyice sıkıştıırdı. Market, pazar harcamaları olanı kuruttu. Ekstra önlemler almak gerekli ama nasıl?

Şüphesiz bir evin kiradan sonraki en büyük temel harcaması kış aylarında Doğalgaz Faturasıdır.


Doğalgazdan Yakmaktan Nasıl Tasarruf Edilir?

  • Doğalgazı açmayarak tasarruf edebiliriz. (Elimizde kuvvetli bir koz var YAKMAMAK!)
  • Yoğuşmalı kombiler, klasik kombilere göre daha tasarrufludur. Ekstra %15’e kadar tasarruf sağladığı söyleniyor.
  • Peteklerin bir kısmını kapatarak. Burada önemli bir husus var. En az üç peteğin çalışması gerektiğini öğrenmiştim. Aksi halde kombi devir daim motoru arızalanıyormuş. Bu da ek bir maliyet demek.
  • Kombinin yıllık bakımını yaptırmak. Evinize her yıl düzenlettiğiniz bir konut poliçeniz varsa (ev krediliyse muhakkak vardır.) Kombi/klima teminatı olup olmadığını  muhakkak kontrol edin. Zira bazı sigortalarda dahildir. Kombi bakımı ekstra maliyet demek çünkü. Her yıl düzenli konut sigortası yaptırıyorsanız klima ve kombi bakımı teminatı bulunan sigorta firmalarını tercih edin.
  • Eşyalarınız peteklerin önünü kapatacak şekilde yerleştirmeyerek.
  • Ev ve oda yalıtım malzemeleri ile %50 ye kadar tasarruf söz konusu.
  • Her markaya uyumlu kombi termostatı kullanımıyla.
     

    Oda Termostatı Kullanımı Ne Kadar Tasarruf Sağlar?

    Oda termostatı, Her markaya uyumlu oda termostatı kullanımı kombiyi belirlediğimiz sıcaklığa ulaştığında kapatacağı için %35 lere kadar tasarruf sağlar. Buna karşın pek çok marka ve model oda termostatı mevcut. Ben f/p bir ürün aradığım için mağazadaki yorum sayılarına ve fiyatlarına bakarak iki marka ürünü tanıtacağım. Aynı zamanda kablolu kullanım zor ve bebek odası ile kombi arasında uzun mesafe bulunduğundan kablosuz bir model tercih edeceğim. Aylık doğalgaz kullanımım 450-500 TL civarında. Bakacağım modeller de 400TL bandında. Ortalama üç ayda bu ürünün maliyetini çıkaracağımdan dolayı oda termostatına gider gözüyle bakmıyorum.

    İlgili ürünler ve firmalarıyla herhangi bir bağlantım yok dediğim gibi sadece internetten araştırma neticesinde fiyat performans açısından en uygun ihtiyacı karşılayabilecek ürünleri seçtim.

    General Ht 250 Set Dijital Kablosuz Oda Termostatı

    Her Markaya Uyumlu Kombi Termostatı kategorisinde şu an 400TL bandında bir fiyatı var. Söylenildiğine göre her marka ve modele uygun. HEPSİBURADA 191 değerlendirmede 4.7 gibi yüksek bir puan almış. %35 e varan bir tasarruf vaadediyor.

    Özellikleri:
  • Kablosuz bağlantı
  • Büyük Lcd Ekran
  • Pil Göstergesi
  • Kolay kullanım
  • Hassas sıcaklık ölçüm
  • On/Off kontrol
  • Sıcaklık Kalibrasyon Ayarı   

 

Buna rağmen bütçenize göre ilgili markanın haftalık programlama yapılabilen modeli General HT300S SET ve ya akıllı telefonunuzdan kontrol sağlayabileceğiniz General HT500SET Akıllı Oda Termostatı modelini tercih edebilirsiniz.

Mars S20 Kablosuz Dijital Oda Termostatı

Yine bu cihazın da her markaya uyumlu kombi termostatı kategorisinde 400TL civarında bir fiyatı var. Aynı zamanda HEPSİBURADA 44 Değerlendirme ve 4.6 puana sahip. Bununla birlikte siyah renk seçeneği de mevcut.

Genel Özellikleri

Dijital On-Of (Aç Kapa) Çalışma Özelliği

  • Kombi Devreye Girip Çıkma Sesli Uyarı Özelliği
  • Cihaz Sesleri Açma Kapatma Özelliği
  • Türkçe Menü
  • Led Işıklı Büyük LCD Ekran
  • Led Işıklı Dokunmatik ve Sesli Tuş Takımı
  • Dekoratif Masa Ayağı
  • Metal Görünümlü Çerçeve
  • Cam Görünümlü Arka ve Ön Panel
  • Elektrik Git-Gelde Otomatik Bağlanma
  • Kalan Pil Ömrünü Yüzdelik Gösterge
  • Çalışma Hassasiyeti Ayarlama Modu
  • Termostatı Devreden Çıkarma Özelliği
  • Çocuk Kilidi
  • Isı Kalibrasyonu
  • Siyah ve Beyaz Renk Seçeneği
  • Şık ve Modern Tasarım
  • Kombi Bakım Zamanı Hatırlatma
  • Servis Modu Özelliği
  • Konuşan Termostat Özelliği 

 

General ya da Mars her ne marka olursa olsun kombinize uyumlu bir termostatın faydası maliyetinden çok daha yüksektir. Aynı zamanda bir başka yazımda damacana maliyetinin çok altında olan su arıtma sistemlerine değineceğim.
Ayrıca belirtmek istediğim bir diğer husus: Lütfen elektrikli aletleri yetkili servislere taktıralım. Kurulum videolarıyla kendiniz kuracaksanız eğer garanti dışı kalabilir. Daha da önemlisi özellikle elektrik bağlantısını yapacakken sigortaların KAPALI olduğundan emin olunuz!
Sağlıklı günler.

”Google

Continue Reading

Öne Çıkan