Connect with us

Bu haberimizi ev kuşu sinema severler için yaptık.

Herkes yılbaşında ne yapacağına kesin bir karar veremez. Dolayısıyla hepimizin eğlence anlayışı ve imkanları farklıdır. Bildiğiniz gibi yılbaşı geldi çattı. Karşınızda Yılbaşı Temalı 5 film sizlerle.

Yeni bir yıla yelken açarken evinde yeni yılı yalnız karşılayanlar elbette olacaktır. Yahut arkadaşlarla bir evde toplandınız ve yapacak bir şey bulamadınız.  İçeceklerinizi ve abur cuburlarınızı hazır ettiniz mi?  İşte sıcak evinizde keyifle izlemek isteyebileceğiniz yılbaşı temalı 5 film sizin için derledik.

EVDE TEK BAŞINA (HOME ALONE )

Yapımcısı ve senaristi John Hughes olan 1990 yapımı bir komedi filmidir.

Chris Columbus ’un yönetmenliğinde çekilen serinin ilk filminin baş rollerinde Macaulay Culkin , Joe Pesci ve Daniel Stern var.

 

Kevin yılbaşı tatili öncesi ceza alır . Ertesi gün uyandığında ailesinin evde olmadığı fark eder. Ailesi tarafından evde unutulan yaramazımız başta evin keyfini çıkartır. Fakat onu kötü bir sürpriz bekliyordur. Mahalleye iki hırsız dadanmıştır. Bu yüzden evin savunması onun omuzlarındadır. Sıra yaramazımızın evine geldiğinde yaratıcı fikirleriyle eğlence başlar.

 

GRINCH (How the Grinch Stole Christmas)

grinç

Jim Garrey oyunculuğunu sevmeyen yoktur. Dolayısıyla Grinç karakterini canlandıran aktör tartışmasız yine çok iyi. Ek olarak 2000 yılında yayınlanan film Ron Howard tarafından bir çocuk romanından uyarlanmıştır.

  ELF

İşte 2003 yapımı bir Amerikan Noel komedi filmi. Jon Favreau’nun yönettiği filmin kadrosu da sağlam. Filmde Will Ferrell’i baş rolde görüyoruz.

Noel babanın elfleri ile büyüyorsunuz ama bundan haberiniz yok.  Bunun yanında elf olmadığınızı öğreniyorsunuz. Babanızı aramak için sizde New York’a gitmez miydiniz?

NEŞELİ HAYAT

Elbette birazda bizim mutfağımızdan bir tat eklemek istedim. İşte bir Türk filmi Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği 2009 yapımı komedi/dram filmi. Ayrıca başrolde yine Yılmaz Erdoğan oynuyor. Yılmaz Erdoğan’ın mutfağından arkadaşlar da eşlik ediyor.

Küçük ailesi için Rıza Şenyurt Noel Baba olursa …

NİKOLAS ( A BOY CALLED CHRİSTMAS)

2021 yapımı İngiliz Noel fantezi filmi. Filmin yönetmenliğini Senaryosu Ol Parker ve Gil Kenan tarafından yazılan aynı isimli bir kitaptan uyarlanmıştır.  Kitap Matt Haig tarafından 2015’ te yazılmıştır. Ayrıca oyuncuların bazıları Henry Lawfull ,Toby Jones , Sally Hawkins olarak belirteyim.


”Google

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güncel Haberler

Altın Kelebek en iyi çıkış yapan Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş yeni şarkıları ile dertlere derman oluyor…

Altın Kelebek en iyi çıkış

Armağan Çağlayan‘ın programına konuk olan Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş‘un hayatları hakkında bilinmeyenleri öğrendik.” Sevmedim deme bana” , ”Nabız”, ”Baba yak”, ”Herkes Duydu” isimli şarkıları ile  Altın Kelebek en iyi çıkış yapan ödülü ile başarılarını taçlandırdı.

Yolları kısa zaman önce kesişen ikilinin sanki yıllardır dost olduğu sanılıyordu.

Kendi yorumları ile az zaman geçmesine rağmen yıllardır tanışıyor gibiyiz ifadesini görüyoruz.

Farklı hayat hikayeleri ile buluşup, ortak başarı hikayesi oluşturdular.

Tebrik ediyoruz…

Haklarında merak ettikleriniz videoyu tıklayarak ulaşabilirsiniz…

 

Ebru Yaşar ile yaptıkları düet kalplere işliyor adeta… Klibin sade ve samimi oluşu da şarkıyı ön plana çıkartıyor.

”İşte İçime Ata Ata”

 

 


”Google

Continue Reading

Güncel Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ’un bebeğinin cinsiyeti belli oldu… Baba olmaya hazırlanırken şok karar…

Paris’te nikah masasına oturduğu Başak Dizer (44) ile bebek bekledikleri yönünde haberleri çıkan Kıvanç Tatlıtuğ’a meraklı bakışlar yöneltildi. Hayranlarının merakını Başak Dizer yaptığı açıklama ile giderdi. ”Evet, doğru. Çok heyecanlıyız ve mutluyuz” dedi.

İSİM NE OLACAK??

Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı objektiflere yakalanan Tatlıtuğ ise henüz isim düşünmediklerini açıkladı.

”CİNSİYETİ BELLİ OLDU”

Erkek bebek bekleyen çift çok mutlu… Bebeklerini yurtdışında kucaklarına alacakları haberini yalanlayan çift, doğumun İstanbul’da gerçekleşeceğini söyledi.

Başak Dizer’in oğlunun odasını dekore etmeye başladığı söylendi. Bebek ürünleri içerikli reklamları geri çevirdikleri konuşuluyor.


”Google

Continue Reading

Güncel Haberler

Emily in Paris 2. Sezon Ne Zaman?

Emily in Paris 2. sezon ne zaman

Emily in Paris 2. Sezon Ne Zaman olduğu merak konusu. Sabırsızlıkla beklenen 2. sezon fragmanı yayınlandı.

Chicago’lu Emily Paris‘te eğlenceli maceraları ile hoşça vakit geçirmenizi sağlayacak, enerjinizi yükseltecek ve Paris’in büyüsünü sizlere sunacak harika bir Netflix dizisi.

İşte beklenen fragman…

Gördüğümüz üzere 2.sezon da eğlenceli geçecek. İzlemenizi tavsiye ederiz.

2.sezon tarihi ne zaman?

Merakla beklediğimiz tarih belli oldu. Bu eğlenceli dizi 22 Aralık tarihinde yalnızca Netflix’de…


"Google

Continue Reading

Öne Çıkan